Käyttäjien arvio: 9.4
Äänikirjat.org arvio: 9.6

Nextory kokemuksia - mitä kuuntelijat ovat mieltä palvelusta?

  • Yli 100.000 äänikirjaa ja ekirjaa.
  • Helppokäyttöinen äänikirjapalvelu.
  • Lue tai kuuntele, päätä itse.
  • Mukauta sovellusta oman maun mukaan.
Aloita kuuntelu
*Kuuntele äänikirjoja maksutta ja rajattomasti 14 vuorokauden ajan. Kokeilun jälkeen hinta 9,99€ / kk, tilaus ei sido.

Mikä on Nextory?

Nextory on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa digitaalisessa muodossa äänikirjoja sekä ladattavia e-kirjoja. Kuukausitilaus antaa mahdollisuuden päästä kuuntelemaan sekä lukemaan kirjoja rajattomasti puhelimella tai tabletilla. Äänikirjapalvelun sovelluksen voi ladata iPhone tai Android puhelimiin App Storesta sekä Google Play-kaupasta. Nextory tarjoaa useita erilaisia paketteja yhdelle tai jopa kolmelle käyttäjälle sekä profiileja on mahdollista räätälöidä haluamansa mukaan. Palvelu ei edellytä käyttäjältään pakollista sitoutumista eli tilauksen voi irtisanoa milloin tahansa.

Nextory on Ruotsissa menestynyt yritys, joka laajensi vuonna 2018 Suomeen. Ennen Nextoryä palvelu perustettiin nimellä E2GO ja se tunnettiin ensimmäisenä palveluna Ruotsissa, joka tarjosi ääni- ja e-kirjapalveluita rajattoman määrän. Nykypäivänä Nextory haluaa panostaa hyvään palveluun sekä pyrkiä tarjoamaan käyttäjilleen suosituimmat sekä uusimmat kirjat.

Millaiset Nextoryn tilausvaihtoehdot on?

Äänikirjapalvelu Nextory tarjoaa asiakkailleen suuren valikoiman ääni- ja e-kirjoja. Palvelussa on mahdollista valita kolmesta tilausvaihtoehdosta itselleen sopivin vaihtoehto ja näistä jokainen sisältää 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana pystyy tutustumaan Nextoryn tarjontaan. Tilausvaihtoehdoista edullisin on hopea, jonka käytöstä veloitetaan 9,99 euroa kuukaudessa. Hopea sisältää yhden käyttäjätilin sekä käytöön saa uutuuskirjat 6 kuukauden viiveellä. Hopean lisäksi on olemassa Kulta-paketti, joka maksaa 16,99 euroa kuukaudessa sekä siihen saa yhden käyttäjätilin ja uutuuskirjat välittömästi käyttöönsä.

Edellä mainittujen pakettien lisäksi valikoimaan kuuluu myös Perhe tilaus, jossa samanaikaisesti voi olla kaksi käyttäjää 19,99 euron kuukausiveloituksella, kolmelle käyttäjälle 23,99 euroa kuukaudessa sekä neljälle käyttäjälle 27,99 euroa kuukaudessa.

Tässä perhetilauksessa voi hyödyntää mahdollisuutta rajata lapselle oma profiili, joka sisältää lastenkirjoja. Kaikista tilauksista kuukausittainen veloitus tapahtuu ennen palvelun käyttämistä.

Nextory tarjonta ja palveluvalikoima

Nextoryn avulla saat puhelimeen tai tablettiin laajan valikoiman ääni- ja e-kirjoja jokaiseen tarpeeseen sekä kaikenikäisille. Top-listoista löytyy sen hetken luetuimmat sekä kuunnelluimmat kirjat. Äänikirjapalvelun tarjonta on listattu eri kategorioihin, jotta oikean sekä kiinnostavan kirjan löytäminen on helpompaa. Kategorioista löytyy dekkarit, jännitykset, politiikka sekä lastenkirjat.

Millaiset Nextoryn maksuvaihtoehdot on?

Palvelun käyttämisestä veloitetaan etukäteen kuukaudessa kiinteä summa, joka riippuu valitusta paketista. Aloittaessasi Nextoryn käyttämisen sinun tulee ilmoittaa maksukortin tiedot jo ilmaisen kokeilujakson alussa. Maksuttoman kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti ja tililtä veloitetaan kuukausittainen maksu. Jos palvelun käyttämistä ei halua jatkaa kokeilujakson loputtua, pitää irtisanominen tehdä ennen ilmaisjakson aikana. Nextory hyväksyy maksuvälineeksi Visan, Mastercardin sekä Eurocardin. Ennen maksua muista tarkistaa tilisi saldo, koska veloitus tapahtuu automaattisesti. Jos tilin kate ei ole riittävä ja veloitusta on yritetty tehdä useamman kerran, niin Nextory voi irtisanoa käyttäjän.

Siirry rekisteröitymään Nextoryn käyttäjäksi ja kokeile palvelua ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan. Pääset kirjautumaan omalle tilille, jossa voit halutesasi tarkastella maksu- ja tilausasioita sekä muuttaa omia korttitietoja.

Miten Nextory irtisanotaan?

Nextoryn voi irtisanoa koska tahansa ja se tapahtuu nettsivujen kautta kirjautumalla palveluun, painamalla kohdasta ”Haluatko lopettaa tilauksesi”. Jos irtisanominen tapahtuu kesken tilauksen, niin voit käyttää palvelua normaalisti seuraavaan laskutuspäivämäärään asti. Vaihtoehoisesti tilauksen voi irtisanoa myös asiakaspalvelun kautta, mutta se pitää tehdä kaksi pävää ennen seuraavaa laskutuskautta.

Irtisanomisen jälkeen voit myös aktivoida tilauksen uudelleen ja kirjahistoriasi sekä suositukset pysyvät käyttäjätilillä tallessa. Voit aktivoida tilauksen uudelleen käyttäjätililläsi.

Nextory hyvät ja huonot puolet

Sovelluskauppojen arvostelujen mukaan Nextory on saanut Google Play- kaupasta arvosanaksi 4,1/5 ja App Storesta 4,3/5. Käyttäjät olivat antaneet palvelusta hyviä arvosteluja, mutta esimerkiksi parannusta kaivattaisiin kategoroiden selkeyttämiseen. Kokonaisuutena palvelu todettiin hyväksi sekä markkinoiden edullisimmaksi, vaikka halvimmassa paketissa uutuuskirjat eivät olekkaan heti käytössä.

Ominaisuudet:

ekirjat, äänikirjat, kirjat
Ilmainen kokeilujakso
Offline-tila
Käytössä heti
Ei sitoutumista
Erilliset käyttäjätilit

Yrityksen tiedot:

YritysNextory Finland Oy
OsoiteBulevarden 21, 00180 Helsingfors
Y-tunnus3209474-2
Asiakaspalveluasiakaspalvelu@nextory.fi