Koodinimi Hélène

Kirjailija: Ariel Lawhon Lukija: Krista Putkonen-Örn Kääntäjä: Päivi Rekiaro

Romaanit
Historialliset romaanit
Elämäkerrat
Omaelämäkerrat
Muistelmat

Hurjapäisen vastarintataistelijan uskomaton elämäntarina. Tosikertomus natseja piinanneesta naisesta, jolle Gestapo antoi nimen Valkoinen hiiri sekälupasi palkkion tämän päästä. Vuonna 1936 australialainen toimittaja Nancy Wake tapasi Pariisissa kaksi miestä. Toisesta tuli hänen elämänsä suuri rakkaus ja toinen teki Nancystä vakoojan. Nancy näki terroria ja juutalaisvihaa työmatkallaan Wienissä, joka oli Hitlerin SA-joukkojen vallassa. Hän ei halunnut jäädä sivustakatsojaksi, vaan liittyi vastarintaliikkeeseen koodinimellä Hélène. Nokkelaälyinen ja viehättävä Nancy johti hyökkäyksiä saksalaisten asemiin, kuljetti ihmisiä turvaan ja tappoi SS-miehen paljain käsin. Sodan jälkeen hän oli yksi palkituimmista naisista toisen maailmansodan historiassa. Ariel Lawhon on kriitikoiden ylistämä amerikkalainen bestseller-kirjailija, jonka tuotanto käsittää historiallisia teoksia. Lawhonin teoksia ovat mm. I was Anastasia Venäjän tsaarin tyttärestä ja Flight of Dreams ilmalaiva Hindenburgin viimeisestä lennosta.

Mistä äänikirjan Koodinimi Hélène löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Koodinimi Hélène
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Koodinimi Hélène ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Koodinimi Hélène ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot