Suurin piirtein

Kirjailija: Tiia Rantanen Lukija: Tiia Rantanen

Huumori
Komedia
Elämäkerrat
Omaelämäkerrat
Muistelmat

Tärkeintä ei ole onnistuminen vaan se, että on hyvä tarina kerrottavaksi. Tiia Rantasen omaelämäkerrallinen esikoiskirja ei pelkää nauraa itselleen. Tavallisesti elämäkertakirjat kertovat kovasta työstä, periksiantamattomuudesta ja menestyksestä, mutta tämä ei ole sellainen kirja. Tiia Rantanen kirjoittaa hersyvän hauskasti elämänsä pienistä ja suurista sattumuksista, ihmissuhteista ja siitä, miksi luovuttaminen toisinaan kannattaa. Tiia Rantanen on kirjailija, toimittaja ja sisällöntuottaja. Hänet tunnetaan huippusuositun Kaverin puolesta kyselen -podcastin toisena tekijänä. Suurin piirtein on Rantasen esikoisteos.

Mistä äänikirjan Suurin piirtein löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Suurin piirtein
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Suurin piirtein ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Suurin piirtein ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot