Freezing order: Tositarina rahanpesusta, salamurhista ja hengenvaarallisesta kamppailusta Vladimir Putinia vastaan

Kirjailija: Bill Browder Lukija: Jukka Pitkänen Kääntäjä: Jorma-Veikko Sappinen

Elämäkerrat
Omaelämäkerrat
Muistelmat
Tieto
Politiikka
Sota

Viisitoista vuotta Putinin tappolistalla Tosielämän trilleri yhden miehen hengenvaarallisesta kissa ja hiiri -leikistä Putinin hallintoa vastaan Kun Venäjän valtio kaappasi yhdysvaltalaisen liikemiehen Bill Browderin miljardien arvoisen sijoitusyhtiön ja murhasi tämän lakimiehen Sergei Magnitskin, Browder kirjoitti kokemastaan kansainväliseksi bestselleriksi nousseen kirjan Red Notice. Kirjan ansiosta monen Magnitskin murhaan sekaantuneen venäläisen maahantulo useaan länsimaahan on kielletty. Freezing Order jatkaa tarinaa Putinin hallinnon ja Browderin välisestä kuolettavasta kissa ja hiiri -leikistä. Mitä lähemmäs Browder tiimeineen on päässyt Magnitskin murhaajia ja varastettuja rahoja, sitä kovemmaksi ovat Venäjän otteet muuttuneet. Browder kuvaa surrealistista salamurhien, vakoilujuonien ja mielikuvituksellisen propagandan maailmaa, jonka keskellä hän on viimeiset viisitoista vuotta elänyt. Browder paljastaa myös oman kampanjansa yhteydet Putinin pyrkimyksiin vaikuttaa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpiin surullisenkuuluisan Helsingin huippukokouksen aikana. Bill Browder (s. 1964) on Yhdysvaltain kommunistisen puolueen presidenttiehdokkaan Earl Browderin pojanpoika. Piinkovaksi kapitalistiksi varttunut Browder hallinnoi Venäjän suurinta sijoitusrahastoa, kunnes maan viranomaiset lakkauttivat sen tekaistuin veronkiertosyyttein vuonna 2007 ja murhasivat Browderin lakimiehen Sergei Magnitskin. Siitä lähtien Browder on kampanjoinut saadakseen Magnitskin murhaajat vastuuseen ja paljastaakseen, kenen taskuihin ryöstetyt miljoonat ovat päätyneet.

Mistä äänikirjan Freezing order: Tositarina rahanpesusta, salamurhista ja hengenvaarallisesta kamppailusta Vladimir Putinia vastaan löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Freezing order: Tositarina rahanpesusta, salamurhista ja hengenvaarallisesta kamppailusta Vladimir Putinia vastaan
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Freezing order: Tositarina rahanpesusta, salamurhista ja hengenvaarallisesta kamppailusta Vladimir Putinia vastaan ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Freezing order: Tositarina rahanpesusta, salamurhista ja hengenvaarallisesta kamppailusta Vladimir Putinia vastaan ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot