Viaton sydän lyö

Kirjailija: Katarina Widholm Lukija: Sanna Majuri

Romaanit
Historialliset romaanit
Rakkaus
Historiallinen romantiikka

Sydäntälämmittävän historiallisen feelgood-sarjan avaus! On vuosi 1937 ja 17-vuotias Betty lähtee pikkukaupungista kotiapulaiseksi Tukholmaan. Junamatkalla lukutoukka Betty tapaa nuoren kirjallisuudenopettaja Martinin, ja heidän välilleen syntyy side. Tukholmassa tohtoriperhe Molanderien hienostokodissa riittää tekemistä, mutta iltaisin Betty käy Martinin kanssa kirjeenvaihtoa. Sitten Martin katoaa ja Bettyn maailma mullistuu.

Mistä äänikirjan Viaton sydän lyö löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Viaton sydän lyö
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Viaton sydän lyö ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Viaton sydän lyö ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot