Nainen minussa. Britney Spears

Kirjailija: Britney Spears Lukija: Anniina Piiparinen Kääntäjä: Jorma-Veikko Sappinen

Elämäkerrat
Poliittiset elämäkerrat
Yhteiskunnalliset elämäkerrat
Kulttuurivaikuttajien elämäkerrat
Tieto
Musiikki
Elokuvat

Pop-ikonin sykähdyttävät muistelmat. Britney Spears kertoo elämäntarinansa omilla ehdoillaan - avoimesti, vilpittömästi ja rohkeasti. Nainen minussa on kertomus kuuluisuudesta, äitiydestä ja vimmaisesta pyristelystä vapauteen. Se kertoo maailmanmaineeseen nousseesta teinitähdestä, josta kasvoi yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä artisteja. Spears kertoo musiikin parantavasta voimasta ja matkastaan miellyttämishaluisesta tytöstä itsenäiseksi naiseksi. Hän kertoo myös elämästään salamavalojen räiskeessä, 13 vuotta kestäneestä holhouksesta, rakkauksistaan, eroistaan ja kahdesta elämänsä valosta, pojistaan. Mutta ennen kaikkea Spears kertoo viimeinkin itse elämästään, jota muut ovat hallinneet aivan liian kauan. Teinitähtenä maailmanmaineeseen ponnistanut Britney Spears (s. 1981) on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä artisteista. 150 miljoonaa myytyä levyä ovat tehneet hänestä pop-ikonin ja esikuvan lukemattomille laulajanaluille. "Baby One More Time", "Oops!... I Did It Again" ja "Toxic"ovat soineet ympäri maailmaa, vuodesta toiseen. Spears oli isänsä holhouksen alaisena 13 vuoden ajan ja vapautui siitä vuonna 2021.

Mistä äänikirjan Nainen minussa. Britney Spears löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Nainen minussa. Britney Spears
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Nainen minussa. Britney Spears ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Nainen minussa. Britney Spears ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot