Päivät jotka sain - Kertomus kauneudesta, toivosta ja elämän hauraudesta

Kirjailija: Ulla-Maija Paavilainen & Katarina West Lukija: Lotta Merenmies

Itsensä kehittäminen
Elämäkerrat

Kotihuvila Toscanan maaseudulla, sadunomaisesti alkanut rakkaus italialaiseen puolisoon, äitiyden onni, oma työ kirjoittajana ja arki kauneutta rakastavan kulttuurin keskellä, maisemassa, joka kuuluu maailman lumoavimpiin - suomalainen Katarina elää Italiassa todeksi unelmiaan. Kunnes eräänä päivänä kaikki on julmasti toisin. Katarina on nelikymppinen, kun alkaa kamppailu vakavaa sairautta vastaan, elämä toivon ja luopumisen ristiaallokossa. Päivät jotka sain on koskettava kertomus elämän rajallisuuden kohtaamisesta. Se on myös kirja ystävyydestä, ilosta, surusta ja siitä hyvästä, mitä voimme toisillemme antaa. Teoksen on kirjoittanut ja koostanut Katarina Westin ystävä Ulla-Maija Paavilainen. Westin oman äänen teokseen tuovat hänen itse sairautensa aikana kirjoittamat tekstiotteet ja kuvaukset elämästä Italiasta. Ulla-Maija Paavilainen on toimittaja ja kirjailija, joka on kirjoittanut useita suosittuja romaaneja ja elämäkertoja, muun muassa Kirsti Paakkasen elämäkerran Suurin niistä on rakkaus. Katarina West (1970-2021) oli Toscanassa asunut suomalainen toimittaja ja kirjailija.

Mistä äänikirjan Päivät jotka sain - Kertomus kauneudesta, toivosta ja elämän hauraudesta löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Päivät jotka sain - Kertomus kauneudesta, toivosta ja elämän hauraudesta
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Päivät jotka sain - Kertomus kauneudesta, toivosta ja elämän hauraudesta ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Päivät jotka sain - Kertomus kauneudesta, toivosta ja elämän hauraudesta ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot