F1: suuret tunteet, ratkaisevat hetket - Radalla, varikolla ja kulisseissa

Kirjailija: Henri Nyholm Lukija: Martti Ranin

Elämäkerrat
Omaelämäkerrat
Muistelmat
Tieto
Urheilu
Treeni

Vauhtia, vaaraa, valtaa ja suuria persoonia. Viihdyttävä sukellus Formula 1:n ikimuistoisimpiin hetkiin sekä tapahtumiin, jotka ovat sementoineet sen aseman maailman sykähdyttävimpänä ja suurimpana kilpa-ajosarjana. Formula ykkösissä on kautta sarjan historian ajanut valtavalla kilpailuvietillä siunattuja − tai kirottuja − suuria persoonia. Se on johtanut legendaarisiin kaksinkamppailuihin mutta myös törmäyksiin niin radalla kuin sen kulisseissa. Miljardien arvoisen sarjan hallinnasta on myös käyty raivoisaa vääntöä, ja varikolla kilpailu teknisestä paremmuudesta on johtanut jopa laittomuuksiin ja inhimillisiin tragedioihin. Formula ykkösiin kietoutuu loputtomasti vauhtia, valtataistelua ja tunteiden paloa. F1: suuret tunteet, ratkaisevat hetket kertoo käännekohdista, jotka ovat muovanneet autourheilun kuninkuusluokan sellaiseksi kuin sen nykyään tunnemme. Henri Nyholm on 32-vuotias esikoiskirjailija Helsingistä. F1-sarjaa intohimoisesti läpi elämänsä seurannut Nyholm on toiminut aiemmin freelance-urheilutoimittajana. Koulutukseltaan Nyholm on liikunnan yhteiskuntatieteiden maisteri Jyväskylän yliopistosta.

Mistä äänikirjan F1: suuret tunteet, ratkaisevat hetket - Radalla, varikolla ja kulisseissa löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
F1: suuret tunteet, ratkaisevat hetket - Radalla, varikolla ja kulisseissa
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele F1: suuret tunteet, ratkaisevat hetket - Radalla, varikolla ja kulisseissa ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen F1: suuret tunteet, ratkaisevat hetket - Radalla, varikolla ja kulisseissa ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot