Isäni lahkojohtaja: Tositarina mormonilahkon sisältä

Kirjailija: Rachel Jeffs Lukija: Laura Hänninen Kääntäjä: Liina Sinnelä

Elämäkerrat
Omaelämäkerrat
Muistelmat
Tieto
True crime

"Isäni lahkojohtaja" on tositarina fundamentalistisen mormonilahkon sisältä. Tarinan kertoo Rachel Jeffs, lahkojohtajan Warren Jeffsin tytär, joka varttui suljetun uskonyhteisön sisällä. Profeetaksi kutsutun Jeffsin johtama lahko painotti moniavioisuutta ja pakotti lukuisia nuoria tyttöjä avioelämään aikuisten miesten kanssa. Jäsentensä arkea se kontrolloi pienintäkin yksityiskohtaa myöten ja vaati erityisesti naisilta ehdotonta alistumista ja mukautuvuutta. "Isäni lahkojohtaja" on ravisuttava tositarina uskosta, hyväksikäytöstä ja alistamisesta. Se on myös kuvaus rohkeudesta ja vapauden kaipuusta, joka voittaa suurimmatkin esteet. Rachel Jeffs jätti lopulta lahkon ja asuu nykyään Idahossa, Yhdysvalloissa, viiden lapsensa ja kahden koiransa kanssa.

Mistä äänikirjan Isäni lahkojohtaja: Tositarina mormonilahkon sisältä löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Isäni lahkojohtaja: Tositarina mormonilahkon sisältä
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Isäni lahkojohtaja: Tositarina mormonilahkon sisältä ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Isäni lahkojohtaja: Tositarina mormonilahkon sisältä ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot