Aarnio: Jari Aarnion vankilapäiväkirja

Kirjailija: Mika Lahtonen & Mia Jussiniemi Lukija: Jani Karvinen & Jari Aarnio

Elämäkerrat
Omaelämäkerrat
Muistelmat
Tieto
True crime

Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio pidätettiin marraskuussa 2013. Siitä alkoi tapahtumien sarja, jonka seurauksena Aarnio joutui istumaan lopulta yli kuusi vuotta suljetussa vankilassa. Palkitulle poliisimiehelle vuosia kestänyt vapauden menetys oli rankka paikka. Tässä teoksessa Aarnio kertoo omin sanoin vankila-ajastaan, laitosvallasta ja vankilajärjestelmän laittomuuksista. Äänikirja perustuu Aarnion tarkkoihin päiväkirjamerkintöihin ja se alkaa Porvoon poliisivankilan sähköttömästä sellistä, päättyen valvottuun koevapauteen ja ehdonalaiseen vapauteen. Ääneen pääsevät myös poliisivankilan vartijat, kirkkoherra ja kokeneet entiset yleisradion toimittajat. Äänikirja sisältää myös uutta, painetussa kirjassa julkaisematonta materiaalia. Kirjan ovat kirjoittaneet rikoslehti Alibin päätoimittaja Mika Lahtonen ja freelance-toimittaja Mia Jussinniemi. Äänikirjan lukevat Jari Aarnio ja Jani Karvinen. Kirjan kansikuva: Ari Lahti. Kannen suunnittelu: Markus Paajala.

Mistä äänikirjan Aarnio: Jari Aarnion vankilapäiväkirja löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Aarnio: Jari Aarnion vankilapäiväkirja
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Aarnio: Jari Aarnion vankilapäiväkirja ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Aarnio: Jari Aarnion vankilapäiväkirja ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot