Käyttäjien arvio: 9.8
Äänikirjat.org arvio: 10

Bookbeat kokemuksia - mitä kuuntelijat ovat mieltä palvelusta?

  • Yli 300.000 äänikirjaa ja ekirjaa.
  • Korkein arvosana suomen äänikirjapalveluista.
  • Räätälöidyt suositukset.
  • Kuuntele myös ilman nettiä.
Aloita kuuntelu
*Kuuntele äänikirjoja maksutta ja rajattomasti 30 vuorokauden ajan. Kokeilun jälkeen hinta 9,99€ / kk, tilaus ei sido.

Mikä on Bookbeat?

Bookbeat on digitaalisessa muodossa toimiva äänikirjapalvelu, jonka kautta voi kuunnella sekä lukea e-kirjoja puhelimella tai tabletilla. Bookbeatin omistaa Bonnier Books, joka tunnetaan yhtenä Euroopan johtavista kustantamoista. Äänikirjapalevelu tarjoaa kirjaston josta löytyy tuhansittain erilaisia äänikirjoja joita rekisteröityneiden käyttäjien on mahdollista päästä selailemaan omassa sovelluksessa.

Bookbeatin kautta voi kuunnella äänikirjoja Suomen lisäksi myös englanniksi ja ruotsiksi. Laaja kirjavalikoima takaa sen, että jokainen palvelun käyttäjä löytää itselleen sopivaa luettavaa ja kuunneltavaa.

Bookbeat mobiilisovellus

Bookbeatin äänikirjasovelluksen voi ladata iOS ja Androin- käyttöjärjestelmille, sen on käytettävyydeltään helppo ja yksinkertainen. Bookbeatin mobiilisovellus on suunniteltu loistavasti, voit valita itsellesi mieluisimman genren ja tämän lisäksi sovellus tarjoaa kyseisestä aiheesta myös alakategorioita.

Bookbeat tarjoaa käyttäjilleen myös mahdollisuuden kuunnella äänikirjoja offline-tilassa ilman internet-yhteyttä. Ennen tämän ominaisuuden hyödyntämistä käyttäjän pitää ladata haluamansa kirjat omalle laitteelle.

Ladattujen kirjojen määrään vaikuttaa se miten paljon omassa mobiililaitteessa on vapaata muistia. Mobiilisovelluksesta löytyy myös toiston nopeuden säätäminen sekä muut tärkeimmät ominaisuudet hyvän käyttökokemuksen takaamiseksi.

Bookbeat perhetili

Äänikirjapalvelun tarjoama perhetili antaa mahdollisuuden jakaa tilin jopa viiden samassa taloudessa asuvan henkilön kanssa. Kyseinen ominaisuus on tarpeellinen varsinkin jos muut perheenjäsenet haluavat myö palvelua käyttää. Lisäprofiilien luominen maksaa 4,90 € kuukaudessa, mikä on todella edullinen jos vertaa siihen että jokaisen käyttäjän tulisi luoda oma profiili josta veloitettaisiin kuukaudessa 16,90 €.

Jokainen perhetiliin lisätty henkilö voi kuunnella sekä lukea kirjoja samaan aikaan. Käyttäjillä tulee olla oma kirjalista sovelluksessa josta jokainen näkee ainoastaan omat luetut kirjat. Eli kenenkään käyttäjän ei tarvitse ajatella sekoittavansa muiden kuunneltuja kirjoja omiin kirjoihin, vaan kesken jäänyt kirja jatkuu siitä mihin se on viimeksi jäänyt.

Bookbeat hinta ja laskutus

Harkitessaan Bookbeattia, ei tarvitse ostaa sikaa säkissä, sillä ääinkirjapalvelu tarjoaa jokaiselle uudelle asiakkaalle ilmaisen kokeilujakson. Jos kokeilujakson jälkeen palvelu tuntuu miellyttävältä ja tilausta halutaan jatakaa, niin kokeilujakson jälkeen siitä veloitetaan automaattisesti 9,99 € kuukaudessa.

Palvelussa ei ole käytössä sitovaa määräaikaa, joten tilaus on mahdollista lopettaa koska tahansa. Jos Bookbeat ei vastaakkaan odotuksiasi ilmaisen kokeilujakson aikana, niin sopimus tulee peruuttaa ennen sen päättymistä, näin sinulta ei veloiteta seuraavan kuukauden maksua.

Miten aloittaa Bookbeatin käyttäminen?

Bookbeatin käyttöönottaminen on helppoa ja nopeaa, varmista että käytössäsi on internet-yhteys, tabletti tai puhelin jotta pääset nauttimaan kaikista sovelluksen toiminnoista. Ennen kirjojen kuuntelua sekä lukemista sinun tulee luoda käyttäjätili Bookbeatille, muista hyödyntää maksuton kokeilujakso. Siirry sovelluskauppaan ja lataa Bookbeatin tarjoama maksuton sovellus laitteellesi. Tämän jälkeen olet valmis nauttimaaan Boobbeatin tarjonnasta ja löytämään itsellesi mieluisimman genren. Jos haluat jakaa oman käyttäjätilisi perheenjäseniesi kesken, niin voit lisätä useampia käyttäjiä 4,90€/kk lisähintaan.

Bookbeat yhteenveto

Kaiken kaikkiaan Bookbeat on käytettävyydeltään hyvä ja sovelluksen tarjoama valikoima on erittäin laaja. Sovelluksen kautta pystyy vaikuttamaan omaan luku- ja kuuntelukokemukseen muuttamalla erilaisia asetuksia itselleen sopiviksi. Äänikirjapalvelu on miellyttävä ja kiva tapa nauttia kirjoista joko kuunnellen tai lukien. Ilmainen kokeilujakso on plussaa, sillä sen avulla palveluun sekä sen tarjontaa pystyy tutustumaan ennen maksullista tilausta.

Bookbeatin palvelua voi suositella kaikille, joita kiinnostaa äänikirjojen kuuntelu. Palvelun tarjonta kasvaa jatkuvasti ja uusimmat sekä suosituimmat kirjat tulevat käyttäjien saataville hyvinkin nopeasti.

Ominaisuudet:

ekirjat, äänikirjat, kirjat
Ilmainen kokeilujakso
Offline-tila
Käytössä heti
Ei sitoutumista
Erilliset käyttäjätilit

Yrityksen tiedot:

YritysBookBeat Oy
OsoiteLönnrotinkatu 18 A, 00120 Helsinki
Y-tunnus1655221-3
Asiakaspalvelutuki@bookbeat.com